## 21st CCLC Spring Conference

Schedule for Thursday and Friday

Registration, Refreshments, and Networking (7:30 - 8:30)

Welcome and Keynote (8:30 - 9:15)

Track A Track B Track C & D

Program Team Time (9:30 - 12:00)

2-Hour Breakout Session (9:30 - 11:30)

1/2-Hour Debriefing Time (11:30 - 12:00) 1-Hour Breakout Session (9:30 - 10:30)

1-Hour Breakout Session (10:45 - 11:45)

Lunch and Networking Time (12:00 - 1:00)

Track A Track B Track C & D

Program Team Time (1:00 - 3:30)

2-Hour Breakout Session (1:00 - 3:00)

1-Hour Breakout Session (1:00 - 2:00)

1/2-Hour Debriefing Time (3:00 - 3:30)

1-Hour Breakout Session (2:15 - 3:15)

**Program Debriefing Time and Closing Activities (3:30 - 4:00)** 

Thursday: Optional Networking Social from 4:30pm - 6:00pm